onsdag. 30 juli - trött..

Vad ska man hitta på ikväll då? Är så himla trött, orkar typ inget. Plus att mitt ansikte har typ försvunnit. Har bränt mig till tusen så nu har det börjat flagna.. usch
Jag har också börjat bli sjuk, ont i halsen och förkyld. Inte roligt på nått sätt. Usch.
Stan idag med Kajsa. Skönt, måste ha picknick i parken någongång när alla är lediga. När det nu ska va?!
Just ätit middag men fortfarande hungrig. Mer mat till mig. Sen Vänner!

måndag. 28 juli - Lunch i stan

Idag blir det Eurasia. Ska väl dit vid 12 ungefär. Sen kanske det blir kajen och en glass.
Sen kanske kollo när vi kommer hem.. Vi får väl se vad som händer. Ska väl gå och duscha och kanske äta en macka så jag inte hungrar ihjäl..


söndag. 27 juli - Steeeeeek

Varit på Bettan idag igen. Det var varmt och skönt. Fick äntligen spela lite volleyboll! Har dock bränt mig i ansiktet och på ryggen. Knallröd säger jag bara. Men imorrn ska jag, Marie och kanske Tobbe äta lunch på Eurasia. Lunchbuffé eller nåt. Har aldrig ätit lunch där. Men Marie sa att det var gött! Sen blir det väl kollo, får se hur vi känner oss.
Ska fortsätta se på Vänner nu, kanske ska ta mig nåt och äta först. Men sen blir det Vänneeer! Kommer säkert somna, men sköönt. Får sova riktigt länge då!

torsdag. 24 juli - Vanessa fyller 19!

Vanessa fyller 19 år idag! Grattis till henne! Ska dra dit snart, äta middag och tårta. Måste städa rummet, slänger in kläderna i garderoben sen är jag klar, säger vi som. Men som sagt, var på Bettan idag med Marie. Det var niiice! Fick dock inte spela volleyboll.. Men jag har faktiskt bränt mig. Trodde jag aldrig skulle hände denna sommar..  Men nu på med kläder och börja städa... 
Fest imorrn. Känner taggen!

onsdag. 23 juli - nya kläder ... ooops!

idag har jag varit på stan med Fanny och Amanda. Jag köpte grejer fast jag egentligen inte skulle. Ej värt. Fast nu har jag nya tröjor! Jag köpte också nya bikinitrosor, hoppas de passar till min överdel och att jag kan ha dom. Man ser ju inte så bra när man testar de i butiken... Hm.. 
Ikväll har vi också varit på bio. Vi såg Kung Fu Panda. Den var riktigt rolig faktiskt. Jag ville se Narnia. Men den här gick bra också. åh, jag älskar det här vädret. Frös inte alls när vi kom ut ut bion. Fast lite varmare, men det var riktigt skönt.
Men nu ska jag sova för jag ska till bettan med Marie imorrn. Det är tänkt att vi ska fara vid 9. Hm, känns ju sisådär. Kommer jag ta mig upp? Dax att sova nu. Tvätta av mig, sen blire sängen.

tisdag. 22 juli - Jävla pissregn...

Fy fan för allt regn. Jag har inte gjort ett piss idag.. Så jävla rastlös alltså.. fy fan!
Men får hoppas på bättre väder. Antingen imorrn eller på torsdag blire Bettan. Får hoppas på sol bara!
Sen på fredag blire utgång. För första gången ska jag till Droskan. Galet, har inte varit där någongång.
Men hoppas på bättre väder imorrn! Ut och fixa en bränna (om det nu går)...


måndag. 21 juli - fy fan för regn!

Great att det regnar. Jag som ska springa ikväll. Får hoppas det blir uppehåll ikväll.. Annars får jag väl springa i regn eller nåt..

Jag vill spela innebandy! Kan träningarna börja?! Det är sååå braaa med innebandy! ÄLSKA!


måndag. 21 juli - Fick kläm på Wii tillslut

Igår var jag i Röbäck och hade det trevligt med Linda, Camilla, Anton och Martin. Spelade Wii. Jag söög i början, men sen fick jag kläm på det! Jag vann tillochmed några gånger. Det var kul! Jag vill också ha det.
men vafan regnar det för? Vars fan är den blåa himmeln och solen?! Så nu blir det att bara vara inne och se på film..
 
Jaa, idag blir det visst 2 pass. Får se hur det går..

lördag. 19 juli - inte gjort ett skit.

Yes, snart blir det att dra till Logen.. Jag har hört att de tror att det ska komma över 1000 pers ikväll. Det känns great!?!
 Men jaa, får försöka göra allt så snabbt som möjligt, så allt flyter fram. Men jaa, kommer säkert stressa en hel del ikväll... wiihoo... Men jaa, sämst som jag är. Var typ uppe till halv 5 inatt. Sov typ till 2, usch. Missa typ hela dagen.. skit.
Men det är ganska mycket moln ute...?! har sett på Vänner, lekt lite med katterna inne och ute på gräset. söta till tusen! Men jaa, i stort sett inte gjort något alls idag.
Men nu ska jag typ gå och bada och lyssna på Jonas Brothers, sen göra mig iordning och sen hjälpa till med maten. Sen blir det väl att dra till Logen..

Såg Mamma Mia igår på bio med Marie och Tobbe. Den var bra, jätte rolig. De måste ha haft riktigt kul att spela in den filmen alltså. Men innan filmen åt vi middag hos Tobbe. Det var Jäääävligt gott! Kött och friterade pommes. muuums.  
När vi kom fram till bion behövde jag gå på toaletten, så Marie och Tobbe gick in före mig. Så jag gick ju själv in till filmen, han som rev min biljett måste ha trott att jag gick själv för han kollade jätte konstigt på mig och var extra trevlig. haha, jag kan ju förstå han. Jag gick ju själv, men det var kul ändå för jag var ju inte själv..  aja, hursomhelst. Jonas Brothers och skumbad nu. Puss!

fredag. 18 juli - Jaaaaa!!

Okej, jag har blivit lite gladare nu. Jag har fått hem ENDEL låtar av dom!!!!!!!!
Yeeeeeeeeeeeeeees!

Än fast jag vill se dom live. fuck.

fredag. 18 juli - Faaaan

Vad gjorde jag den 28 juni???? Jag kunde ha varit i Stockholm och sett dom!
VA FAAAAAAAAN!! Det här suuuuuger...

tisdag. 17 juli - inga intervaller här inte..........

Fan alltså! Jag och Kajsa sprang inte idag. Helvete! Det får bli imorrn eller på lördag dag. Eller typ 3 pass på söndag. Det känns ju underbart! Fy fan.
Asså skit.. Jag har absolut ingenting att göra. Jag går typ och lägger mig. fy fan. Jag vill göra nåt. Usch, så tråkigt jag har alltså.

Have faith, restart
Just hold on.

torsdag. 17 juli - Golf, är det min grej?

Fan va nice det var idag. Var i stugan och låg ute i gräset och somnade. Nice! Skönt som faaaan. Dock var jag inte ute och sprang idag, men jag var dödstrött. Men imorgon kväll blir det av. Det måste det verkligen. Vi är efter..
Får väl se om jag åker till stugan imorgon också. Om det är bra väder!
Jag har spelat endel golf på sistone, det har varit kul.. än fast jag suger. Men det gör inget! Jag har kul ändå. Än fast svingen är helt ute och cyklar. Det känns helt fel när man svingar. Och jag vet fortfarande inte om jag är leftare eller rightare. Hm. Båda känns rätt men samtidigt fel. Golf kanske inte är min grej?! Jag nöjer mig med att se hur långt jag klarar av att skjuta! Skjuta, säger man så? Slå? Nej, vafan säger man? Jag och Marie hade samma samtal när vi var där i tisdags. hahaha, vi ägde!

Nej, nu tillbaka till Numbers!

tisdag. 15 juli - ÄLSKAR MIN SÄNG!

Kom just hem från stugan. Marie följde med dit på eftermiddagen, stannade och åt middag :) Vi har fått dit båten nu, så hoppas på finväder imorrn så man kan åka lite. Vi får väl se. Men ikväll sover jag då hemma i min sköööna säng! Jag vaknade typ tuuusen gånger i natt. sjukt jobbigt!
Plus att i natt hörde jag en mygga vid mitt öra än fast jag hade på mp3n?!?! Jag säger va? Hur går det till..? Musik och myggan hörs ändå? Va fan är det för jävla mygga!? Jag vaknade också under natten och varje gång jag vaknade så hörde jag en mygga. JAG HATAR MYGGOR!

Imorrn ska jag och Kajsa ut och springa. Nu jävlar ska vi ta ikapp! 2 pass per dag typ....

måndag. 14 juli - hoppas på bra väder!

Idag har jag varit i stugan som vi hyr under denna vecka. Oskar fyller 13 år, vilket är helt sjukt.
Men sen drog jag, Anton och Oskar hem till Täfteå igen för vi ville sova hemma. Har spelat volleyboll ikväll. Det var niiice!
Dock så slängde jag mig i sanden och skrapade mitt knä...
Sen imorrn, eller idag rättare sagt, så ska jag typ tillbaka till stugan. Får hoppas det är bra väder! Ska äta middag där, men om det är bra väder åker jag tidigare på dagen. Måste ju hinna sola lite, det var typ vindstilla där vilket var jäävligt skönt. Det blir att steeeka i solen! Men jag och Kajsa ska ut och springa på kvällen.. men det blir mycket fram och tillbaka. Kanske springer där själv. Tråkigt, men bensin är ju så förjävla dyrt. Men vi får väl se hur det blir. 

ooh, just ja. Måste komma ihåg att ta med mig cd-spelaren till stugan. De andra får dras med min musik! 

Jonas Brothers  PUSS!



lördag. 12 juli - waaaahh

Fan va kul vi haft. Yäää! Gör makaroner nu, så jävla nice! Måste kolla till dom nu. PUSS

Haha, roligast var ju när vi letade 7.0an och jag hade den i min väska. PUSSMarie!! :D:D'

Jag kommer typ ha ont i min fot imorrn eftersom jag blev överkörd.......... störd

fredag. 11 juli - Täftefestivalen

Jaa, snart blir det att dra ner på beachen med Marie och hennes familj. Ska följa med och se ett band. Sen drar vi tillbaka. Ska äta pizza med Marie och två av hennes vänner. Sen blir det typ eh och ah, sen blir det beachen igen!
Faaaaaaaan att det är pissväder. usch. Jaa, får ha kul ändå än fast vädret suger hårt..
Nu är det fan Täftefestivalen. Det blir ju att tagga lite nu.

fredag. 11 juli - Linda och Camilla :)

Kom just hem från Linda. Det var en rolig kväll. Linda och Camilla var ju där! puss på dom!
Men självklart glömde jag en cider. Jävla skit. Skulle ju ha den imorrn. Piss också. Men nu ska jag typ göra mig nåt att äta och sen ska jag sova. Det blir riktigt nice, hoppas inte att jag blir bakis imorrn. Men ja, sen är det Täftefestivalen. Så det blir att tagga till den. Fan att det är de dåliga banden på fredag och de bra på lördag. Fan att jag jobbar. usch. Men vi får ha kul ändå. Tagga till lite. Får göra det bästa av situationen! :)
Aja, mat sen sängen. God natt.

Flummigt inlägg..? aja..


torsdag. 10 juli - Im burnin up for you babe

Ikväll blir det Bullmark med Linda och Camilla. Mysigt!
Fan att jag är förkyld bara, känns riktigt drygt. Fyfan. Helvete vad huvudet hänger.
Men ska väl ta ett varmt bad och dricka lite mer te. Sen ner på ICA och köpa tacos grejer. Gött!


Jonas Brothers. Wow! Helvete och se dom Live alltså. Såå jävla nice. Att man inte bor i USA..... satan.


tisdag. 10 juli - Sundsvall

Sundsvall var hur kul som helst! Skrattat hur mycket som helst. Det var helt underbart!

Maries jävla ord; Fuckingfuckafuck.
Alla banden; The ark, Adam Tensta, E-type ("etysf"), EMD, Uggla ("öggla"), Mange Schmidt. mfl
Maries fyllesms (Fattar nada av dom!)
Allas packning, helt igentäppt.
Den jävla haggan på badet
"Jag har ingen framtid"
Kajsas godispåse
"Vi kanske ska bli ett par?"
"Vad fina ögon du har"
"Du har varit ihop med jim va?"
Sofia körde med öppen dörr (ingen märkte att den va öppen, pga all packning)
Sidsjö aka Slidsjö (vars är den där campingen?)
Sveriges största mentalsjukhus
Arg för en ny MERsmak
"Imorgon är jag 18"
Galen lastbilsförare på hemvägen
Pluntletning
"Headcream"
 "Roof box"
"Bra England"
"Scandic syd, våning 7"
"Marie, jag måste slicka på din korv"
DYRA parkeringar (10 kr/4 h, söndagar och efter 18 - 1kr/timme)
Cubustanten
Eko-sofia
Skrike och finnborg (jag skrattade så mycket att jag grät. Och jag körde bil, hur enkelt är det att köra när man knappt ser nåt?)
Handdukskrig (Stackars Marie, jag fick in två träffar riktigt ordentligt. Alla kollade på och skrattade åt oss.)
"Ring 112" = "Ring 118 188" på svenska
"Har jag låst bilen?"
"Vilken sida av vattnet är vi?"
Ölspelet på 3 pers
Allsång i bilen
"Pushipush"
"Det finns i plastpåsen"
Påsen med hårda grejer


    

  

 

onsdag. 2 juli - Listan är lång...

Har lagt fram en del kläder som jag ska ha. Men det känns lite mycket för 3 dagar.. Men ja, spela roll. Ska aldrig bära väskorna, de ska bara ligga i bilen så det är lugnt.
När jag vaknade imorse hade jag en sån träningsvärk i ryggen. Det är helst  sjukt, jag tror jag dör. Mina armar dör, mina ben dör, men min rygg är redan död. Intervallerna ikväll blir kul. Men ja, ska iaf in till stan idag också. Ska fara på Arbetsförmedlingen. Jag och Kajsa drar dit och anmäler oss..
Ska städa garaget snart. Pappa måste kunna komma in med bilen för vi ska ha takboxen. En del packning ska in där också. Men nu ska jag fortsätta med packningen. Ska väl ut i förrådet och hämta en brassestol. Sen har jag endel grejer kvar på listan, så det är bara att sätta igång.. Jag skulle vilja ha bilen för att stoppa in en del grejer på direkten. Men får vänta tills sent ikväll efter jag kommer hem från stan.

onsdag. 2 juli - Bullar ska vara gyllenbruna, inte svarta!

Kajsa drog hem för ett tag sen. Vi har bakat bullar, gjort en skiva. Påväg att göra en till. Sen har vi testat hur bilen ser ut när vi ska sova. Det är så jävla nice! Jag har paxat framsätet när vi chillar (INTE SOVER!) Jag ska sova på madrassen!
Men nu blir det sängen, upp vid 9 för att packa och sen städa garaget. Känns tungt. Kajsa hjälper mig med garaget som tur är. Men det jag är orolig för är packningen. Vad ska jag tvätta? Vilka kläder vill jag ha på mig? Får inte glömma öppnaren heller. Det är ett måste att ha med sig! Om den ligger framför datorn måste jag väl se den? Den största frågan är nästan, VILKA väskor ska jag använda? Jag har inga väskor. Skit.


tisdag. 1 juli - Paniken växer lite..

Varit och gymmat idag på IKSU. Vi for dit ändå. Det var nice, men träningsvärken kommer vara olidlig. Och vi ska ut och springa imorrn också. Känns super. Sen for vi och handlade mat, blev typ mycket. Hur faan ska allt få plats i bilen? Mat, packning och vi 3? Vi får tränga in oss och inte röra på oss. Men nu ska jag och Kajsa baka bullar. Det var tänk att vi skulle göra det på morgonen, men kunde vi kliva upp vid 10? Så vi bakar ikväll ist. Marie kanske kommer och hjälper till om hon hinner. Men jag har lite panik. Vet inte när jag ska hinna packa. Jag måste tvätta mina kläder också. Jag har onsdag dag på mig, men sen ska jag springa och umgås med Vanessa istan. Panikpacka på torsdag. Far kanske vid halv 3-3, får se. Så jag har några timmar på mig då. Sen ska jag hinna göra skivor också. Hur ska detta gå? Jag får använda tiden bra! (vilket jag är såå duktig på?!)

tisdag. 1 juli - 10 x 90 sek 80%.

Fan va stolt jag är över mig själv och Kajsa. Vi gjorde det. Vi sprang intervallerna som vi skulle göra. 10 x 90 sek i 80 % och vila 1 min. Vi gjorde alla 10, helvete vad nöjd jag är. Spelade brännboll efter det också på skolgården. Helt sjukt hur mycket den planen har ändrats, förut fick man lov att springa 1000 meter typ. Nu var det typ 3 meter man springer.
Ja, imorgon blir det att gå upp vid 10 och baka bullar med Kajsa. Sen vid 3 fara och gymma på IKSU, hoppas jag. Har ett gratis tillfälle på en valfri aktivitet. Nice. Jag vill ha ett eget gymkort. Behöver inte vara på just IKSU dåra, men på nåt ställe. Kanske USM? Så nice det hade varit. Sen på kvällen fara och handla till Sundsvall. Satan vad jag är taggad!

Jonas Brother. PUSS

Burnin up


S.O.S