söndag. 31 augusti - äntligen lyser solen!

Utgången vart ju inte så lyckat.. Men aja. Spela roll.

Snart blire middag, köttgryta. Fan va gott alltså. Jag är riktigt hungrig.. Än fast jag vaknade vid 1 och åt lunch vid 2 halv 3. Men aah, sen drar jag in till stan för att träffa V. Måste kanske klä på mig nu, innan maten. Sen tar jag bilen in till stan och chillar. Var sugen på att sitta i parken, men sen blev jag sugen på fetmat och en film (eller kanske tillochmed morötter och gurka med dipp, det skulle inte sitta fel). Vi ser ju vad V vill. ;)

fredag. 29 augusti - Utgång på G

Ikväll blir det utgång! Ska först till haga på förfest. Ska snart dra till V, måste bara packa och göra mig klar. Så ska väl skynda mig, så jag kommer iväg så fort som möjligt. Så ciaaaoo!

onsdag. 27 augusti - Vad vill jag bli? Vad vill jag göra med mitt liv?

Träningsvärken blir bara värre och värre. Och imorrn (eller det blir ju idag) så har jag fysträning, undra hur den kommer gå? Jag kommer inte kunna göra någonting alls känns det som. Men ja.. vi får väl se.

Jag skulle vilja ha ett jobb där jag hade så kul att jag nästan hellre ville vara där än hemma. Men vad vill jag göra? Jag har absolut ingen aning.. Vad vill jag göra, som är så kul för just mig?! Just nu känns det som om det jobbet är långt långt bort. För jag har absolut ingen aning om vad jag vill bli. Jag känner suget till att fara någon annanstans för att se hur det känns. Ett stort sug är mot USA, men kanske också lite närmare. Typ Göteborg eller Stockholm. Det är inte så att jag behöver bo där hela mitt liv, men jag vill testa på det iaf för ett litet tag. Men vad är det för jobb som jag vill arbeta med där? Ja, man får väl se vad som händer i framtiden. Det jag vill bli, kanske kommer fram med tiden.. Får man hoppas!
Nej, nu blir det sängen. Tröttheten smyger sig på. Sov efter middagen vilket inte var en så smart idé för jag blev pigg efter det.. Men nu smyger den sig på. Ska bara tvätta av mig, sen blir det att somna till JB.

tisdag. 26 augusti - träningsverk i ryggen?!

Jag är trött. Jag förstår verkligen inte varför. Har sovit as mycket. Okej, jag vaknade klockan 6 för att skjutsa in pappa till jobbet men när jag kom hem somnade jag ju på direkten och sov till 12. Så jag förstår inte riktigt.
Aja, tänkte fara ut och springa idag. Men har träningsverk så jag kände mig lite lat. Men jag har träningsvärk i ryggen vilket jag inte förstår, för jag har inte gjort några ryggövningar.. hm, det är väl bara innnebandyn... Men jag kanske kan masa mig ut efter middagen. Aja, ska väl ta och göra mat nu. Undra vad vi kan äta. Kyckling? Fast då måste jag nog fara och köpa det. 


måndag. 25 augusti - Jag ska till Övik!

Jag ska till Övik! så Äntligen händer det någonting! Jag, VL och C. Undra hur det kommer gå?!

söndag. 24 augusti - minigolf

Idag har jag spelat minigolf med K och A. Det var kul. Dock vääälidgt länge sen. Så några banor gick väl åt helvete, men några gick faktiskt riktigt bra. Jag kom iaf 2a! Sen åt vi på subway och jag blev så mätt så jag var tvungen att knäppa upp mina byxor. Hahaha.. Självklart knäppte jag igen dem när vi gick till bilen, men sen åkte de snabbt upp igen när vi åkte iväg! Såå skönt. hahaha

Hm, nu är jag less, jag vill göra nåt. Men jag är super trött. Blev lite sent igår efter logen, och sen skulle jag upp vid 10 idag, så jag fick inte riktigt sova ut. Aja, kan väl somna tidigt ikväll. Har inget bättre för mig ändå.

torsdag. 21 augusti - Crank that soulja boy

Kom hem från Norrmjöle idag. Det var riktigt nice. Var dock väldigt hungrig. Bra som vi är köpte middag, men ingen frukost. Så det blev stekta limpor med vatten. Mycket prat, skratt och oerhört mycket dans!! Helt underbart.
Synd att vi inte var lite fler bara, hade varit ännu större plus. Men det där ska vi självfallet göra om! Synd att det behövde spöregna, men annars var det mysigt att sitta i stygan och chilla. Gick på en promenad under dagen också (självklart följde paraplyet med, men som tur var slutade det regna när vi gick), V plockade lite hallon. Jag vet inte vad som är fel, men jag är inte ett stort fan av hallon. Smakar som konstigt på något sätt. Slängde skräp och sprang ifrån en geting. hahaha, alltid lika kul!  
Men ikväll är det iaf innebandy träning. Får hoppas jag orkar med idag än vad jag gjorde i måndags. Ut och springa i helgen med K!


onsdag. 20 augusti - ett par nya byxor

Har köpt ett par nya byxor! 200 spänn! Vanessa har hjälpt mig att sy in dem. Tack för det! :)
Och nu ska vi dra och handla, sen ska vi med bussen (förhoppningsvis, om vi hinner in till stan) till Norrmjöle. Vi ska tillbringa kvällen där och ha mysigt i stugan. Äta mat och ha en liten tjejkväll.

Jonas Brothers - Tonight

tisdag. 19 augusti - ingenting händer...

Nu är jag less. Ingenting händer om dagarna. Jag vill vara med om ett äventyr. Varför händer det igenting? Ett äventyr, en upplevelse.. vad som helst. Jag behöver någonting! Men det blir nog bra när jag skaffar mig ett jobb. Eller bra och bra, då händer det iaf någonting om dagarna... än fast det är jobb. Men pengarna är alltid ett plus! För just nu har jag absolut ingenting att göra.. Vilket suger, eftersom alla har ett jobb och tjänar pengar förutom jag.
Ska ringa jobbet imorrn, men eftersom jag väntade på svar från ett annat så har de säkert fixat någon annan. Men jag får hålla tummarna!
Är hungrig, måste ha nåt. Ser lite Ugly Betty, sen blir det sängen. Ska börja lägga mig tidigare, så jag inte sover till 1 på dagarna. Just ja, måste hämta Oskar i stan. Aja, Betty efter stan sen sängen.

har nya låtar från Jonas Brothers. Puss!
Skivorna är bara ett måste. Jag bara måste ha dom!

måndag. 18 augusti - pissregn

Hemma igen efter en ganska så ovärd dag. Fått gått i regnet ut på storvägen för att se att det var helt i onödan. Sakta lunkar vi hemmåt i regnet och klagar över att vi inte har bil eller att man inte bor i stan. Sen väntar man på nästa buss och vet inte om den går eller ej. Ringer Abrahamsbussarna men inget svar där. Men tillslut får vi reda på att bussen går, så nu blir det att gå 10 minuter innan den går. Står där i regnet med paraplyt och är less. Vi kommer fram, köper en kaffe (Vanessa alltså), går vidare och hämtar ut pengar - köper smink och sen ska man hem. RIktigt värt.
Fick umgås med Vanessa!! Men ändå... + att det kunde ha varit strålande sol! DET hade varit en bra dag! Vad händer med sommaren? Det ska vara sommar i 3 månader, men icket alltså.  
Innebandy ikväll iaf! Får längta till det. Men då måste det vara innebandy och inte springning inomhus. Innebandy ska det vara!!

måndag. 18 augusti - hata bussar!!!!!!!!

Jag hatar bussar! Jag tror inte jag har hatad de så mycket som idag. Fy fan!
Och vad händer med vädret? Det gör det bara ännu värre! Usch.

fredag. 15 augusti - tidsfördriv?

Det blir många inlägg per dag just nu. Men eftersom jag inte har nåt bättre för mig, så fördriver jag tiden med att skriva något helt onödigt här. Det spelar egentligen inte någon roll vad jag skriver här, det är ändå ingen som läser så varför skriva? Kanske bara ett tidsfördriv. Men eftersom det inte finns något annat att göra, blir det en del inlägg.
Aja, kanske skulle kunna masa mig från stolen och hjälpa till i köket eller hjälpa till med att städa lite? Det är iaf bättre än det här. Tjejkväll ikväll iaf, det blir king får man hoppas. Blir gomiddag iaf! Nej, nu får man hitta på bättre saker med att fördriva sin tid.


fredag. 15 augusti - tjejkvällarna var ett tag sedan...

Just kommit ut ur duschen, ska bara klä på mig sen blir det att cykla (!!!) ner till ICA. Måste handla mat till ikväll.
Vi ska ha tjejkväll. Det var riktigt länge sen vi träffades alla 7. galet. Men nu händer det!
Sen väntar man på ett samtal. Får hoppas att de ringer!!!! Ja, sen blir det väl inte så mycket mer idag. Finns ju liksom inte så mycket att göra.. Alla jobbar eller så kan man inte ta sig in till stan. Jag vägrar ju åka buss. haha.

Fan! Just ja. Vi måste smsa runt för att se vilka som kan jobba i helgen. Fan också, det är ju imorrn! Satan.
  


torsdag. 14 augusti - GBG är min plan.

Idag har jag inte gjort ett piss. Jag har bara suttit framför tv:n och datorn och bara bytt emellan. Roligt liv!
Men ikväll ska det vara innebandy träning. Har ju längtat sönder till innebandyn, men vad händer nu? Jo, om jag anstränger mig så får jag ont i halsen. Kul, så jag kan inte vara med. Usch!! Ska fara dit ändå, ska ta med mig klubban och skjuta lite. Kan jag bli frisk?! Har haft ont i halsen av och till i snart 2 veckor....

Jag sitter just nu och kollar på bilden från när vi åker BalderLiseberg. Fan alltså, jag vill tillbaka till Göteborg. Så underbart!! Tjäna in pengar och sen åka dit! Det är min plan för tillfället.

onsdag. 13 augusti - dagen har flytit på bra

Idag har det varit fullt upp. Varit på banken och satt in pengar, mina skattepengar och pengarna från logen. Nice!
Sen så skulle jag till tandläkaren. Hämta mamma i stan och sen ikväll så blir det E.M.D! Kul att det regnar, men det blir väl trevligt ändå! Nej, nu blir det lite mer How I met your mother!

Äre sommar fortfarande eller ska hösten börja komma mitt i sommaren? Ursäkta! Det är nåt fel med det. Solen ska skina just nu och det ska vara 30 grader ute!

tisdag. 12 augusti - jobb, jobb, jobb

Varit på arbetsintervju idag. Jag undrar verkligen hur det gick. Om jag gjorde det bra eller inte.. Hm, får väl vänta och se.. hm.. Sen ska jag på en till intervju nu vid 16.30. Ja, 2 intervjuer på 1 dag! Yey! Inte nervös alls.............

Sen har jag fått tilbaka skattepengar. 1 100 kronor. Det känns riktigt nice. För jag har typ 8 kronor kvar, tror jag det var, på kontot.. Så jag behöver verkligen de där pengarna. Spara, Spara, Spara!

Nu ska jag väl ta mig nåt att äta, kunde inte äta i morse för jag var så nervös. Åt några skedar av jordgubbsfil, sen inget mer. Så dax för mat och sen vara nervös resten av dagen. Jag är inte bra på intervjuer, vilket suger! 

måndag. 11 augusti - B&J, cola och skräckis

Jag och Vanessa har ingenting att göra. Vi sitter hemma och har tråkigt, då kommer jag på den bästa idén - jag far till henne och vi äter Ben&Jerrys och ser Vänner. Vi ska då gå på Rimi när jag kommer fram och köpa glassen. Men vad händer? Det finns ingen. Det finns alltid B&J där. Så vi drar vidare till Konsum, men ingenting där heller. Så vi drar in till stan på Hemköp,  men där finns inte den sort vi vill ha. Vi går därför vidare till Hemmakväll, men där finns inte den smaken heller. Men vi väljer en annan sort och kör på den. Vi kommer sedan på att jag skulle ha tagit med mig en film till henne, men eftersom allt är på datorn så får vi en till idé att vi ska hyra en. Efter en stunds läsande på baksidor av fodralen så väljer vi One missed call. Så nu är det dax för skräckis, B&J och cola (ramlösa för V).
Nu till soffan med uppdragna fötter!


måndag. 11 augusti - waah, nervös!!

Jag tror jag dör! Vad fan ska man säga?! Tydligt och med bra svenska.. Hum, hur bra kommer det här gå?
Nej, positiva tankar!! Det kommer gå super bra! Det här kommer vara asenkelt!!

måndag. 11 augusti - ögonshopping, det billigaste man kan göra?

Det blev inte arbetsförmedlingen idag heller. Men vi får hoppas att vi lyckas ta oss in imorrn.
Jag ska ändå till stan, umgås med Vanessa. Blir väl fika eller ögonshopping, har verkligen inte råd med någonting alltså.. Fan va jag fryser. Håller jag på att bli sjuk igen? Eller är det bara SVINkallt hemma!?
Jag har haft ont i halsen i en vecka nu? Jag tror aldrig att jag har druckit så mycket te och ätit så många halstabletter någongång. Men ingenting hjälper... Ska gå och äta gröt, duscha och sen dricka en till kopp te. Sen blir det typ bussen. Usch, det var ett tag sen man åkte buss. Jag hatar bussar!

måndag. 11 augusti - tidningen var jag bara tvungen att köpa!

Igår på dagen så jobbade jag på bilbingo! Jag och Kajsa var när att vinna 15 000 kr. Satan va värt det hade varit.
Men antagligen så kan ju absolut inte något sånt hända oss. Jag vinner aldrig någonting.. Kom väl hem runt 5 och sen var det bara att äta och vänta på att få fara in till stan. Vi skulle bowla, men det blev inte av. Så vi bestämde oss för att grilla, så vi drar till Obs och ska köpa nåt att grilla. Men ingen vill ha nåt, så det blir godis för de flesta. Vi skulle göra pinnbröd när vi kom hem! Jag ser då en tidning som jag absolut måste ha. Mums! Jag var bara tvungen att köpa den!
K följde sedan med mig hem där vi såg en film. Eller jag såg den väl, K somna typ.
Imorrn blir stan där vi ska till arbetsförmedlingen. Men nu ska jag väl tvätta av mig och sen sova.

Nu har vi bara En katt kvar.


lördag. 9 augusti - en efter en...

Man blev riktigt taggad av att spela innebandy efter matchen. Galet alltså!
Längtar verkligen sönder tills träningarna börjar igen. Och det är snart, så jävla skönt alltså.

Flera katter ska bort imorgon... usch. En efter en bara försvinner. Det ska typ försvinna 3 imorrn..
Sen ska jag typ kolla på fotboll också. Sen är det ju förståss jobbet som väntar.. Hm, bara 4 gånger kvar. Det klarar man ju av. Känner verkligen inte för att jobba imorgon alltså. Men pengar är ju ett måste!
Jag måste till arbetsförmedlingen med Kajsa också. Det måste bli av nästa vecka!

yes, tekoppen väntar och sen sängen. Är riktigt trött.


fredag. 8 augusti - äntligen kolla på innebandy!!

En katt är borta nu.... usch

Ska typ se innebandy ikväll. Jag kommer vara lycklig då! Helt underbart. Det är ju för fan en bra match också.
Måste ringa Marie. Alltså innebandy är ju bara för bra.

Fan alltså. Igår hade jag bara jättelite ont i halsen, nästan ingenting på kvällen. Men nu, nu är det tillbaka. Ej värt.
Får väl dricka ännu mer te.

Ska sitta och mysa med kattungarna, för en efter en kommer ju bara försvinna....



Joe Jonas


torsdag. 7 augusti - ??

Vad blir det ikväll??


onsdag. 6 augusti - Äntligen en stor fet väska

Idag har jag varit på stan med mamma. Vi har shoppat kläder. Flera kassar med oss hem.
Jag har äntligen fått min att. tröja. Den är så underbar. Den andra bara försvann..
Sen har jag köpt nya jeans, ett par myyyspyss byxor - helt underbara, några tröjor, en halsduk och sen så har jag äntligen köpt en stor fet väska. Nice!
Ville ha en skjortaktig lite längre tröja. Men jag hade inte råd med den... Kanske nästa månad..?! Hum..
Vad har hänt med vädret igen? Vars har det tagit vägen? Hur ska man kunna bli brun nu då? Vars har sommaren tagit vägen - har det redan blivit höst?

Har sökt massa jobb ikväll, får hoppas någon svarar.............. hmm...

En till katt har fått ett hem. Nu är det bara 3 kvar..
Jag ska ta alla och fly, så får jag ha alla kvar.


tisdag. 5 augusti - sjuk och åter sjuk..

har tagit mig in till stan idag, lämnade in min CV till en butik. Sen gick jag till mästerkatten och där lagade dom min bästaste bästa väska! Jag är glad! Allt ryms verkligen i den! Det är helt otroligt faktiskt.. Sen tog jag mig hem och har väl inte gjort så mycket sen dess.. Jag orkar inte vara sjuk. Jag vill göra nåt. Kanske sitta i parken!? Hmm.. 

Har suttit och kollat på lite bilder på zaciii. Wow!! Satan alltså!  

måndag. 4 augusti - te för min onda hals...

Har inte gjort ett piss idag. Har bara sett på film hela dagen. Det har alltså inte varit en sån intressant dag.
Men jag har haft riktigt ont i halsen så än fast jag har känt mig rastlös och velat göra nåt, har jag inte orkat.
Men imorrn ska jag dra in till stan...

Innebandyn börjar den 11. Jag längtar. Hoppas jag är frisk bara. Måste ut och springa, har endel att ta igen...
Men åh, älska innebandy!!

Ska ta mig en tekopp och sen kanske det blir sängen?! Har faktiskt inte druckit nå te idag. Det var inte så smart. Aja.. tar ju en nu. Ska försöka komma upp lite tidigare imorgon, kanske innan 11?! Kanske ska försöka vända tillbaka dagarna.. Inte för att jag har ett jobb eller så. Men om jag nu skulle kunna få ett kanske det blir lite lättare för mig på morgonen.
Aja, min tekopp väntar.



Regina Spektor - The Call

It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word


söndag. 3 augusti - in till stan

Ska in till stan snart. Träffa Vanessa och sätta sig i parken.
Är sjuk, men what the häck. Lite hosta och ont i halsen har väl ingen dött av!? ...eller?
Måste bara klä på mig och torka håret sen drar jag väl.


Musik är verkligen det som gör att man blir på bättre humör. Jag älskar musik!

fredag. 1 augusti - usch

Fy fan va tråkigt jag har. Sjuk, men är så jävla rastlös att jag vill göra nåt endå. Men ingen har tid eller vill göra nåt................
Jag tror jag avlider. usch.
FY FAAAAAAN!