17/12 - 3 dagar kvar

Helvete så kul!
Så mysigt och sååååååå otroligt kul!!!!!!
På Söndag, kl.10, bär det iväg. Åka buss hela vägen till Hemavan.. Känns lite jobbigt, men det går nog snabbt =)
Fast det kommer bli jävligt mycket packning. Vi har 4 listor var som vi ska ta med oss + alkoholen (och det kommer säkert bli en helt egen väska, så det blir liiiite drygt när man redan har så många väskor att det känns som man flyttar) hm, just ja. Jag måste fylla på musik på Ipoden. Måste ladda hem party musik. Det kommer bli FEST däruppe ska jag säga er!!

Vi har köpt en träningscykel, så nyss tränade jag lite :) Medans jag såg på Vänner, så allt blev mycket enklare ;) heheehe
Ska väl ta och göra mig lite mat och sen gå och duscha sen se lite mer film. Jag kommer aldrig somna ikväll, jag somnade vid 4 och sov till halv 7. Så det kommer bli ett problem inatt, än fast jag känner mig trött nu men...  Jaa, vi får vä se.

Stan imorrn med Mamma. Vi ska köpa täckbyxor!! yeaa
Sen blir det fika på Starz med Vanessa, Linda och Camilla. Kommer dock inte köpa nåt för jag har inga pengar. Så det blir ett vattnenglas för mig!

måndag. 24/12 - GOD JUL

Jaa, så var det julafton då! Känns dock inte som så.. men men, vad kan man göra?!?!

Jag har varit duktig idag, har haft fullt upp hela dagen. Först så for jag och Marie ner på stan där jag köpte färdigt hennes julklapp medans hon gick och köpte en subway macka till oss båda. (Vi hade ju antagligen delat på oss) Vi drog sen vidare till ishallen för att se Tobbe spela match med det lag han tränar, fast han var på färäldrarnas lag. Det var Föräldrarna mot Laget. (Om ni fattar vad jag menar ;) )
Jaa, där satt vi och åt dom jävligt goda subway mackorna och sen efter matchen for vi hem. Jag följde sedan med mamma och pappa till farmor och farfar, som jag inte har träffat på ett väldiigt långt tag.
Sen drog vi hem och efter maten drog jag vidare in till stan för att träffa Vanessa, Linda och Camilla =)
Sen när jag kom hem satte jag på Ghost Whisperer och slog in alla mina julklappar färdigt :)
Jepp, så det var min dag. Hoppas alla mina dagar under lovet blir fullt upp, för jag vill göra nåt varje dag. Jag orkar inte ha det som mina andra lov. Det här är ju för fan mitt sista jullov, då måste jag ju ha roligt under det!

Nej, ska fortsätta se Ghost Whisperer nu. =)

lördag. 22/12 - Lussebullar, knäck, julmust och film!

Jaa, kan det bli bättre? Jo, för Marie och Kajsa och kanske Fanny ska komma!! :D
Vi ska äta lussebullar, göra knäck, dricka julmust och se en julfilm. (vi måste ju komma in i julstämningen)

Igår vart det ju utgång, det var trevligt =)
Men jag tappade bort ett av mina örhängen, så jag grinar just nu. Men annars var det kul! :D
Var på stan idag, och förökte köpa färdigt mina julklappar. Men det gick ju inte, har fortfarande Maries kvar. Om hon bara kunde säga vad hon önskar sig!!?
Så jag måste på stan igen imorrn. Nu får hon bli glad för vad jag än ger henne...

Jaa, nu blir det Chris Brown och chilla tills dom andra kommer =)

lördag. 22/12 - rolig kväll

Ikväll har det varit roligt.. =)
men jag hoppas jag hinner nyktra till innan jag somnar, orkar inte vara bakis imorrn när jag ska på stan. Kändes förjävligt isf. Men får dricka ton med vatten nu, och kolla på tv så är det nog lugnt :)
Hm, ville ta bilen imorrn. hmm. kanske inte går så bra.. kanske efter 12, men man vet aldrig. Kanske blir bussen ändå.... hmm....
Trött nu, men får inte somna.. Blir att tvätta sig, hämta en liiiter vatten och he på tvn :) Det funkar nog :)


fredag. 21/12 - mammas födelsedag och julskivan

Mamma fyller år idag =) hihi

Jaa, sen ikväll kanske det blir julskivan. Om jag och Marie hittar någonstans att vara. Har ett kanske ställe, får bara hoppas vi får komma :)
Ska väl ta mig ett bad nu, sen får vi höra med Kajsa sen om vi får komma =)


torsdag. 20/12 - Äntligen lov!

Nu har lovet äntligen kommit! Men vad ska man hitta på? Jag vill inte bara ligga hemma och dega, jag måste ut och göra nåt. Men det kommer ju aldrig hända, för jag har absolut inget liv.....Men jag längtar till tusen till den 30:onde, då får jag göra någonting. Då blir det fjällen och det kommer bli supernice!

Ja, får väl se om man hittar på ngt snart. Ska iaf försöka få massa folk att gå ut Annandag jul! Men vi ser väl.
Ska fortsätta ligga i sängen och dega framför x-boxen. Ska väl ta och fixa mig lite mat innan det.. Sen blire film i stora lass!

4 dagar kvar till jul
11 dagar kvar till nyår


måndag. 17/12 - #89

Äntligen har jag fått mitt nummer!! Nr. 89
hihi

Jaa, iaf. Sovmorgon imorrn igen =) Jävligt nice!
Fast jag måste ta 8.20 när jag egentligen börjar 9.30, känns lite tungt men. Inte mycket man kan göra!
Har ju lite läxa jag måste göra nu också.. hm.. Nu behöver jag lov!!!
1 riktig dag kvar, för på Onsdag så har jag sovmorgon, sen en lektion, sen ska vi på bio med klassen. Sen på Torsdag så är det julavslutning!!! :D Så jag längtar stort efter klockan 12 på Torsdag!!!! :D

Men jag måste på stan och köpa julklappar!! Hm, vad ska man köpa till Marie???


måndag. 17/12 - julklappar

Dekorerar ljus just nu. Blir nice =)
Har dock inte sålt några, men vi får iaf 2 paket sålda nu. =)
Jaa, ska ner på stan sen.. Ska på banken och sen blir det att gå på stan och köpa julklappar. Har till Marie och pappa kvar. Så har lite panik!!!!
Men nu ska vi dra till banken, ska fixa kontot till företaget. Sen blir det julklappar och kolla på en snowboard jacka =)


söndag. 16/12 - X-boxen funkar äntligen

Körde bil och så springer det en räv framför bilen!!! aah
Men det gick bra, så allt är lugnt! :)
Ska lägga mig och sova, ska plugga imorrn och sen fara på hockey match med Vanessa. =)
Hoppas jag får ha bilen ;)

Katterna lever om!
OCH det är inget på tv!
OCH X-boxen funkar nu!!! :D Yeaaaah, finally! Så mycket som jag har längtat! Nu blir det x-boxen varje dag!! (Måste bara få hem nya filmer) ;)

lördag. 15/12 - Inget till liv

Marie skulle fara och åka skridskor. Kanske ska fälja med? Men känner inte riktigt suget för att göra det.... Lite tråkigt, när jag ändå inte har nåt att göra. Men jag har inga bra skridskor, vill ha nya!
Får väl ladda hem en film och se den. Som jag gör varje Fredag och Lördag (om jag inte kör bil). Roligt liv jag har!? Måste ta och skaffa mig ett liv!


fredag. 14/12 - böcker

Har nu hittat massor av böcker på Bokus.com. ååh, jag vill ha jätte många poketböcker!!
Serien Gossip gril, Underbar och älskad av alla, Mamma sa att jag var sjuk, Alla var där och Harry Potter och Dödsrelikerna.. Och det är bara några av de jag vill ha. Ska bara säga till mamma att hon ska köpa massor av böcker därifrån. Tar 3-6 arbetsdagar. Kanske inte hinner till julafton, men jag vet ju ändå att jag kommer få några så det är ju lugnt !! Jag vil ha böcker!!

Nej, ska lägga mig och läsa Harry Potter och Halvblodsprinsen. Kommer säkert somna till den, men det är bara för jag är så jävla trött. Jag skulle egentligen bara lägga mig och sova. Har ju match imorrn (i Skellefteå), måste vakna vid 9 kanske.... Så god natt!


fredag. 14/12 - Förlorat 500 spänn ?!

Fan alltså. Jag har förlorat 500 spänn och jag vet inte hur. Jag måste ju ha köpt något, men vad?
Ååh, ej värt. Jag som verkligen behöver de just nu. Både till julen och till nyår!!
Jag kanske inte är så duktig på att spara.. köpte ju några grejer själv idag på stan :P
En handkräm, en saltvatten spray (som gör att håret inte blir lika statiskt, det behöver jag verkligen) och en facemask :) Bara några små grejer. Testade också en tröja på H&M som jag verkligen vill ha. Hoppas mamma köper den!!!!

Ska fara och se film nu hos Elin. Undra vilken hon hyrde? Den är säkert bra.

vårt pepparkakshus :)

 


Jag är fortfarande såååå avundsjuk på Agnes!

image113

torsdag. 13/12 - hur kan jag var pigg?

Åh, ej värt alltså. Var uppe till 3 ungefär i natt. Höll på att somna när jag kom hem efter skolan och nu, nu är jag pigg!? Va? säger jag bara.
Jag har till och med tagit ett bad med badskum och badsalt och är pigg nu?! hm..
Jaa, kan kanske somna om jag lägger ifrån mig datorn och stänger av tvn och blundar. Kanske ska testa det? Mamma blir galen om jag inte kliver upp på morgonen. Jag får inte vara sen, hon blir så arg då... Måste tvätta håret imorrn också. Om jag gjorde det ikväll skulle det vara helt onödigt, för då skulle jag ändå behöva göra det igen på morgonen.. Men jaa, ska lägga mig och se slutet av Bones eller CSI..

Köpa julklappar imorrn! Vad ska man köpa??

onsdag. 13/12 - hjälp!

Var vaken till typ 3 inatt, kändes jävligt tungt i morse när jag vaknade vid 8. Men jag fick somna om och sova till 10, så det kändes skönt =)
Ja, sen så fick jag reda på att jag kan få VG i NK. What? VG, Jag? Jag har varit jätte dålig på nk lektionerna, har inte lämnat in uppgifterna i tid och så.. jaa, helt galet. Men VG, fan det är ju bra!
Hoppas det bara håller sig i ett halvår till.. hm.. vi får se om det kommer hända.... ?

Sen får vi reda på NP-resultatet nu. Faaaaaaan va jag kommer få IG!
Jag har inte fått gått ut än, men snart blire .... hjälp!

onsdag. 12/12 - Trött Vanessa

Har skjutsat mamma till jobbet och åker vidare till Vanessa. Skickar ett sms till henne och säger att jag är framme. Skriver också med i smset, "Vaken?".. Får inget svar... Går upp för trappan och när jag nästan är framme vid hennes dörr så öppnas den. Där i dörröppningen står en jävligt trött Vanessa med de varma tjocksockarna (som vi köpte i Skellefteå) och med en filt och skakar på huvudet. Hon sov alltså! haha, det var kul iaf. Men jag skulle faktiskt vilja vara henne. Hon fick sova lite längre än mig, jag fick bara sova till halv 8.. Okej, det är inte så stor skillnad, men ändå. en halvtimme - 50 minuter är fan, jävligt länge. Fan va skönt!
Blir ju att ta Vanessas säng nurå. Hennes täcke ser jävligt skönt ut nu ska jag säga er.

Nej, nu skulle det vara riktigt gott med en stor kopp varm choklad, med grädde i! mums!!

185013-111

tisdag. 11/12 - fortfarande inget pluggande...

Jag har fortfarande inte börjat plugga än... Om jag gör dem nu så slipper jag ju dom senare. Men gör jag nåt åt det? nej!

Jag och Vanessa pratade påväg till bussen (som jag dock missade, men jag fick ta bilen så det var lugge) om att jag måste skaffa mig ett jobb. Varför gör jag inte det? Jag behöver ju verkligen det. hmm, en stor fråga...
Det är ju enkelt.. eller inte enkelt att skaffa ett, men det är enkelt att gå ut till olika affärer/caféer och lämna mitt CV. (Det är inte så mycket i det men men..) Vad är så farligt med att lämna ut det? Det värsta som kan hända är att man får ett nej. Så snart blir det att gå ut och lämna ut mitt CV till alla. hm, vi får se hur det går egentligen.. Är så jävla lat, det är ju inte så svårt, går snabbt att göra OCH jag behöver verkligen ett jobb.
Fan, jag kommer aldrig att göra det..... men va fan, nu jävlar blir det andra bullar! NU ska jag skaffa ett jobb!!

tisdag. 11/12 - Måns och Agnes

Jag är såååå avundsjuk på Agnes!!! ååh, lyllo hon alltså. Han är sååå snygg.
Och jag läste på att Caisas tv-blogg på Veckorevyn att hon tyckte att hans frisyr var ful. Va? Ful? Jag som tyckte den var snygg..!? Allt är lixom hett med Måns!!

image128 


tisdag. 11/12 - 6 riktiga skoldagar kvar

Fan va nice. 6 dagar kvar!!!!!!!!!!!
Jag behöver verkligen lov nu, är hur trött som helst än fast jag sover. Måste få vila från skolan...
Jag har typ somnat på varje lektion vi haft idag, inte bra alls..

Och nu har jag fått reda på att vi har prov i personlig försäljning på torsdag, jag måste göra min religionsläxa (den skulle vara inne för läääänge sen), min personliga försäljningsläxa - instuderingsfrågor till på torsdag, måste göra en broschyr i samhälls (fast det är till v.2, men bra om vi skulle kunna göra färdigt den tidigare så man slipper bry sig om det) och sen har jag litterärt café -  svenska till på tisdag och demonstration på personlig försäljning. Och jag har säkert massa repetera frågor som jag måste göra innan lovet. Det känns super! Jag är så lycklig just nu!!!
Det här är den bästa tiden i mitt liv! INTE! usch, jag orkar inte. Jag är så less på skolan och så har man tusen läxor just nu...

måndag. 10/12 - Jesse McCartney

Jag fick för ett tag sen reda på att han kan vara på G med en ny skiva. Jag hoppas verkligen att det är sant!!!
Det stod att den skulle kommma ut i April. =) Så det blir jävligt niice :)
Det stod också att han och en annan kille har skrivit Leona Lewis (Vinnaren av typ American Idol i England) låt Bleeding love. :D:D:D Glad Sofia nu alltså. Jag vill inte få upp mina förväntningar, men jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det är sant!! :)
och då kommer han säkert ha ngn konsert i USA, då ska Jag och Marie fara dit !! Det kommer bli jätte roligt isf. men jätte dyrt, men det gör absolut ingenting för att det är Jesse McCartney!! Så Ingen roll ALLS!

puss på han!
 
image125 

måndag. 10/12 - hungrig_tjej_89

Jaa, idag är jag ett hungrigt barn. Har inte ätit ngn frukost idag igen.... hmm, inte bra...
Slutar säkert lektionen snart och då blir det att rusa till matsalen. Undra vad det är för mat?
hm.. OCH antagligen måste jag göra om min hemsida. Det är ju nåt fel, varje lektion måste jag typ göra om den.... EJ VÄRT!

Åh, stackars Vanessa. Hon har fått en puck i huvudet. Hon har nu ett plåster i pannan....



Chris Brown 

 

söndag. 9/12 - 2:a advent

2 advent!! fan, nu är det inte långt kvar... och jag har inte ens köpt några julklappar.... ? hm, kanske måste börja.
Men har man pengar till det? Eeeeeeeeeh, NEJ!

Jaa, men vi har iaf gjort färdigt vårt pepparkakshus. =) Lägger upp en bild sen ;)
Hm, det blev lite konstigt, men i det stora hela så blev det ändå bra =)
Ska lämna in det imorrn, innan matchen m. div 3 i Obbola. =)

Nej, ska gå och lägga mig. Kommer väl se något på tv tills jag somnar men ;)
Blir väl I,Robot eller Cold Case.
aja, God natt!

fredag. 7/12 - helg

Har ändrat lite på bloggen igen.. hoppas det ser bra ut, men jag tycker iaf det blev bra :)
Zac är iaf med på ett hörn (ett litet stort hörn, men ändå ;))

Fan va nice. Nu är det helg, 11.15 på en fredag!!
Det blir att gå ner till stan nu, så ska jag kolla efter några jeans. Har ju lixom fått 600 spänn av mamma och pappa. Så det är nice =)
Sen ska vi väl fika på Starz som alltid med Vanessa, Linda och Camilla.
Ikväll blir det pepparkakshusbyggning. =) Det är lite stressigt men det funkar nog.
Vi måste lämna in den den 10:onde..... hm.. men det ordnar sig nog.

Ska dra och äta, sen går vi ner på stan...

torsdag. 6/12 - coolt

Fan va coolt ändå, att man kan ändra hela utseendet på bloggen genom några adresser.. Det är nice.
Nu vet jag iaf hur jag kan byta. Då kan jag välja vilken bild jag vill :) Fan va kung!!

Helvete, jag har inte gjort religonsläxan.. som skulle vara till igår... hm.... ig??
jaa, får väl göra den imorrn och lämna in den på fronter eller nåt........... hm...
aja, sängen väntar... ska försöka att inte försova mig idag igen........


torsdag. 6/12 - då var det över

Äntligen var det över. NP-talet är äntligen över!! Nu slipper man tänka på det mer.. men det förstås, om jag inte klarar det måste jag ju göra om det men...... vi håller tummarna till tusen!! 

Gjorde nyss en skiva till min lillebror. Hans klass ska ha disco imorrn... hihi
Undra vad dom lyssnar på? kanske är hetl fel låtar?? Aja, finns nog fler skivor.. haha.
tog ju bara lite partylåtar... men men.. vi får höra sen...

Taggar fortfarande fjällen!!! FAN VA NICE!!!!!!

Snart blir det väl mat, kanske ska gå och hjälpa mamma. Jag har blivit lite duktigare nu, jag hjälper till med maten lite mer nu. !! En applåd till mig alltså ;)
Sen blir det att fara på Maries match ;)

Ny låt av Chris Brown :) - with you


onsdag. 5/12 - paniken

Fan, har jag gjort rätt nu på NP-talet? Jag vet inte det.... OCH det är längre än 5 minuter....
och jag vet inte heller om jag har gjort rätt på PM-grejen heller. Fan, det här sög ju!
Jag vet inte heller om jag har gjort rätt på talet. Har jag tagit med allt man ska ha med????
great, det här kommer suga. Kommer få IG på det här. För jag kan verkligen inte texten alls. Tur att det är sista lektionen iaf, men ändå... jävla skit.. Jag är ju sämst på sånt här, prata inför människor och såå... usch
Jaa, paniken får sitta i tills efteråt.... usch.. fast den kommer fortfarande vara kvar, man vill ju veta om man klarat det eller inte............. åhhh, ej värt! usch
Får träna lite på morgonen.. har en pytteliten sovmorgon. Tar 8.20 imorrn.

Nej, ska somna till tvn och tröstäta med lite godis.. nyttigt, jag vet ..

hittade lite nya bilder på zac !! wiiihoo

     

ett ord: mums!

onsdag. 5/12 - Bil till hemavan.. varför inte?

Hm, vet inte riktigt vad jag ska säga om det där.. det gick väl sisådär.
Fick ju reda på lite mer saker nu, så det är ju lite bättre iaf.....

Jag är lite christmasig! Jag har ett rött band på mig idag, väldigt juligt =)
Taggad på julen och nyår till tusen! Kommer bli så kul på nyår! Snowboard, snö, de bästa tjejerna i världen :) hihi
Jag måste verkligen ha lov snart. Jag är så less på skolan just nu, allt plugg som kommer just innan lovet. Jag fattar inte, hur kan allt komma just innan ett lov? fy fan

Just ja, vi måste boka bussbiljett till Hemavan. Kanske måste ta och göra det snart eller!?
Men jag vill ha bil!!!!!!!!!!! Mamma och pappa är ju sämst. Varför får vi inte ta bilen? Det är ju inte så att vi kommer köra 120 hela vägen. Vi tar det ju lugnt, antagligen. Vi aktar oss när det är varning för älgar och renar, vi kör ju lagligt! Men ändå, så får vi inte..? Fan, vi har kört till Skellefteå. Okej, jag vet.. det är inte lika långt, men ändå.. det är ju fortfarande en bit dit. Så varför får vi inte ta bilen? Det skulle vara så mycket bättre. VI kan ta oss från ett ställe till ett annat så mycket snabbare! EJ VÄRT, säger jag bara.
All packning vi kommer ha, det kommer inte få plats i bussen typ. Det kommer vara jävligt drygt att bära alla tunga väskor, snowboarden, drickat ;) (hur fan ska det få plats? det är en väldigt bra fråga ... ) och massor av mer packning. Fan, det kommer vara så jävla tungt!! Hoppas bara bussen stannar utanför Värdshuset i Hemavan.

Snart blir det till att dekorera ljusen också. Det blir nice, vi måste verkligen vara noga.
Det FÅR inte bli fult! Men det blir nog bra, jag kommer säkert köpa flera ljus själv ;) hehe


söndag 2/12 - 1 advent och bakning

Nu är det första advent. Det betyder 4 veckor till julafton! :D
Vi pyntade huset igår, jättemyyyyyyysigt =)

Ja, ikväll blir det pepparkakshusbakning =)
det blir nice =) Vi kommer inte hålla på så länge, men det blir kul så länge det varar ;)

Jaa, ska väl gå och hjälpa mamma baka lussebullar =)
Sen blir det plugg... prov imorrn.. usch..
Men lussebak nu !!!! :D