måndag. 28/4 - birdie fly, fly away

Kollat in balklänningar nu. Hitta typ en, köper typ hem den imorrn och testar den. Får se hur den känns då..
Sen har jag och Vanessa gått på stan idag. Fick min efterlängtade ceasarsallad idag också. Jag och Vanessa njööt! Huur gott som helst! Jävligt kul när Vanessa skriker till och duckar ända ner till marken. Bara för att en fågel flyger förbi. hahaha, hon är rolig hon. Köpte 2 par skor idag också.. wihooo Äntligen! Ett par ballerina med knytning och ett par gråa tygskor. yeees.


söndag. 27/4 - inte ett piss

Aah, jag har inte gjort ett piss denna helg och jag måste fortsätta med det för jag har prov imorgon som jag måste plugga till. FY FAN! Får hoppas jag lär mig det snabbt och att Marie pluggar färdigt snabbt så kan vi hitta på nåt.. Tror inte det, men man kan alltid hoppas.
Jag är assugen på att köpa hem Singstar.. Får tjata på mamma, hon vill säkert också köpa det. Så det blir perfa.
Aja, mat sen plugg..

söndag. 27/4 - JT

Hahaha, typ någon Pepsi reklam med Justin Timberlake.

- Hey!
- Hey yooouu!


fredag. 25/4 - we are the champions, no time for losers

Ska man dra ner på stan imorrn? Måste typ kolla på en balklänning också. Orka.
Men kanske drar med mig Marie! Får se vad hon ska göra. 
Ja, ska iaf gå och lägga mig. Jag vet, kvart över 11 på en fredag. Men vad ska jag annars göra?! Jag är också trött. Jobbat från 8-16 och sen varit ute och sprungit.
Jag är fortfarande taggad på bio. Tjatar snart ihjäl Marie, men snart är hon nog ledig. Kanske imorgon kväll!? Väntar också på att Rädda Willy ska laddas klart. Jag var skitsugen på att se de två filmerna. Kanske blir imorrn ist, tog ett tag. Har också sett Mighty Ducks, alla 3. Så jävla bra filmer alltså! haha
Aja, får väl lägga mig och läsa Veckans NU och sen får jag väl lov att somna.

fredag. 25/4 - helt otroligt!

Jag har varit ute och sprungit. Jag och Malin tog en runda till Barn Kollo. Jävligt stolt nurå, har typ inte sprungit på år och dar. Så nu jävlar tog vi tag i det och for ut och sprang. Kanske ska passa på att cykla också! Värsta träningsdagen. (Kommer hända endast idag, never again alltså - surt) Kanske borde passa på att börja med lite situps och ryggups på kvällarna. Kanske några benövningar också?! Träna till beach 08 eller? Plattmage, fasta lår, tränad rygg. Skulle inte sitta helt fel. Kanske måste sluta med fettet först. Det är kanske första steget till en plattare mage. Så slut på fett för mig. yeah right säger jag, kommer aldrig någonsin hända. Kanske kan få ner det till helgerna om jag har tur. yes, nu blir det att vara nyttig och hälsosam. Springa regelbundet, äta nyttigt - inget fett (förutom helgen då;)). Super, då säger vi så!

fredag. 25/4 - jag har fan skickat det!

Fan jag har ju skickat det! Jag ser ju fan på min mejl att jag har skickat det.
EXAKT den här tidpunkten; tisdag, januari 22, 2008 10:23 em. EXAKT den tidpunkten och ingen annan!
Nej, visst jag har inte skickat den... Visst vi säger väl så!
MEN AAAAAAAAAAAH!!!!!!!!! Så jag ska verkligen inte gå på den där mässan. Jag kanske inte heller har tid. Hur störande är inte det här!!!!!!

torsdag. 24/4 - nya skor

Jag vill verkligen ha nya skor nu. Nya textilskor - Vita och svarta. Men jag vill ha flera tusen ballerina skor också.
Jag behöver det verkligen, jag har inga fräscha skor som jag kan använda. Alla är rågamla, trasiga och smutsiga.
Mina favorit skor är verkligen inne på sina sista dagar. Det var dom typ förra sommaren, men what the häck 1 sommar till kan inte skada. Haha, kommer aldrig hålla. Jag går typ redan på asfalten.. Men men, ska köpa nya skor snart så. Jag och Mamma ska dra en trip till stan och checka runt lite. Får se vad det blir. Måste skaffa mig ett jobb. Jobb = pengar = kläder och nöjen! Helt underbart, men då vill man ju också ha ett jobb som man tycker är roligt. Och vad tycker jag om att göra? Det är den svåra frågan till sommarjobbet också...

torsdag. 24/4 - Departure

Katterna försvinner imorrn. Jag är typ ledsen, antagligen ska dom vara sötast i hela världen när de ska försvinna. skit. Jag får inte ens se dom när dom leker i gräset på sommaren. Varför kunde dom inte födas under sommaren?
Ja, ska man kunna dra sig ut på en promenad idag? Hann inte igår, tiden gick ju hur snabbt som helst. helt plötsligt var det träning.
Jag och Marie ska iaf köpa Jesse McCartney - Departure. Skivan kommer ut den 20 maj i USA! Yäää
Längtar typ sönder tills jag får skivan, jag vill ha Keith också.. men får väl vänta ett tag längre. Den filmen har typ inte kommit ut än.. (än fast det står 2007, så lite arg är jag)


onsdag. 23/4 - promenad .. ?

Älska solen. Ska ta och duscha sen blir det säkert mat, men jag vill hinna gå på en promenad innan solen går ner. Vilket är typ snart. Men jag får väl skynda mig. Sen ikväll är det träning, men jag kan ju inte vara med. Sjuk. Det suger, jag som ville träna innebandy. bajs. Nej, duschen kallar.


tisdag. 22/4 - älska solen!

Just sett One Tree Hill. Waaah, det är så bra!
Har varit hemma 2 dagar nu från praktiken för jag har varit sjuk.. Ska försöka palla mig till jobbet imorrn, får se hur jag mår. Jag älskar solen! Jag har legat i uterummet och läst bakom stängda dörrar (som är en sjukt bra bok) och lekt med katterna. Jag älskar sommaren! Snart får den ta och komma hit. När man far på stranden, när man går på kvällspromenader, när man far på stan och sitter nere vid kajen och slöar. Helt underbart! ÄLSKA SOMMAR!!
Ja, nu ska jag ta och äta sen dra mig till sängen. Ska försöka sova, men det kommer bli som varje natt. Stannar uppe och ser NCIS och dör sedan på morgonen för att jag var uppe för sent. Aja, skit samma.

söndag. 20/4 - Spott i en hink - gott?

Kom just hem från lagkvällen. Det var nice, mycket skratt och snack. Är ganska så trött och hungrig dock, men jag har kvar min subway macka så jag kan käka upp den imorrn. niiice!
Det var nästan första gången jag har varit där på länge som jag inte har skjutit någonting. Galet. Men det var roliga lekar och jävligt nice folk. Roligt vare med äpplet i hinken, än fast det var lite äckligt med allt spott och dreggel. Jag har cpröst också. Förkyld och cp-röst - kul!

Jag är avundsjuk för att jag inte fick fara på en Backstreet Boys konsert. Men va fan, får man vara nostalgisk eller?Men jag är faktiskt inte bara nostalgisk, det är ju bara ett måste och vara på en BSB konsert. Gillade ju dom till tusen när jag var mindre. Men deras låtar är ju typ bra ju. Har inte lyssnat så jätte mycket på dom men, ska lägga in dom på ipoden nu och lyssna tills jag somnar.. hihih

Jag ska hämta Marie från flyget imorrn. Hon har ju lixom spelat SM-final och VUNNIT! YÄÄÄÄ
GRATTIS IKSU!


fredag. 18/4 - yää

Jag var typ taggad på att festa ikväll. men det blir inget sådant ikväll alltså. Ikväll blir det fika med Vanessa, Linda och Camilla! Jag var också taggad på bio. Jag vill se 21.
Ska snacka med folk och se om det blir fest på lördag. Det skulle ju vara i lördags men då var det ju cup. Jaaa, snacka med mamma och pappa kanske jag också måste göra då. De får pysa iväg under lördagen. (om det nu blir nåt) men ja, tagga fest!


But if destiny decided
I should look the other way
Then the world would never know
The greatest story ever told

onsdag. 16/4 - vårglädje!

Slutade jobbet och väntar på skjuts. Jag går från baksidan av Lindex till framsidan av Maxi. Helt underbart!
Solen skiner och all snö är nästan borta. Det är typ varmt också. Helt sjukt skönt. Fan nu vill man ha sommar. Kunna cykla ner på ica, köpa glass och sen dra vidare till barnkollo. Helvete vad det är bra. Hoppas det är lika bra väder imorrn också. Nu känns det äntligen som om våren har börjat komma.

Jag är typ less på radio nu också. Jag har lyssnat på radio i typ en vecka i sträck nu, och jag lyssnar aldrig på radio! Jag vill ha min egen musik, tar typ med mig min cd-spelare och har min musik i lagret. Hur skönt skulle inte det vara? Stå där och digga medans man jobbar. Skönt.

Nu när jag arbetar i en butik så märker man mycket vad folk gör. Tex när man testar kläder. Är det svårt att hänga en tröja eller ett par byxor på en galge? Eller blir tröjorna bara ut och in och inte passar på galgen? Asså hur svårt kan det vara? Man kan också bära tillbaka kläderna som man testat, man kommer ju fan i håg var man tog dom ifrån. Om man tog dom från rea, då hänger man tillbaka dom där. Inte speciellt svårt. Men för vissa är det visst det.
Och om man inte vill hänga tillbaka kläderna ute i butiken, kan man väl ändå hänga upp dem snyggt på "provade plagg grejen". Eller?
Åh. Skönt, jag fick ut det där. Men kommer säkert vara likadant imorrn och nästa dag och nästa. Men jaa, får plåga mig igenom just det.


torsdag. 10/4 - mina hälar avlider

Jag kan inte ens gå på mina hälar.. Jag är ju såååå van med att stå i butik 8 timmar per dag!
Aja, får plåga mig igenom fredagen, för sen är det ju helg och då kan jag ju vila. Eller just jaa innebandy cupen. Hm, vilar söndag? Men fötterna vänjer sig väl efter någon vecka till... Min rygg är inte heller så bra, mindre än igår så det är ju positivt. 

Måste göra kalligrafin till imorrn också. Ska förbi skolan och lämna det innan jag far till Lindex..
Hinner jag? Kanske efter 4 då? Aja, vi ser ju.
Nu blir det mat och sen kalligrafi.




'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.


onsdag. 9/4 - Code red, code red..!!!

Jaa, har inte gjort så mycket på Lindex, men det är kul. Har bara jävligt ont i ryggen och i mina hälar. Jag är verkligen inte van vid att stå 8 timmar varje dag. Galet.
Ja, två dagar kvar sen är det helg. Blir ju innebandy turnering på Lördag.
Taggad på att vinna, man får ju money money!!! dock inte så mycket men...

Jag pratade just med Vanessa i typ 55 minuter!! hihi
"Code blue!" Code red!" ....damn "Code black!"

Nej, ska väl duscha och sen blir det sängen. Kanske borde äta nåt, är lite hungrig. Aja, har ju godis vid sängen. nyttigt? nja, men mumsigt är det.

söndag. 6/4 - hur ska det gå?

Jag har lite panik över imorrn. Ska ju ut på praktik så ja, vi får se hur det kommer gå. Undra vilka arbetstider jag kommer få?! vad jag ska få göra och så?! hmm... Måste ta med mig busstiderna också.. Men det kommer säkert bli roligt. Vi får väl se efter de första dagarna. Men nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp vid halv 8 än fast jag börjar vid 10, men jag ska skjutsa mamma men det gör ingenting för jag får tid på mig att duscha och äta. Så det blir bara bra tror jag.


lördag. 5/4 - Imagine that the pillow that you cried on was my chest

Sitter här med en cider i handen och lyssnar på musik. På min dator!! Den funkar äntligen!!
Dock är alla mina bilder borta, men det är bara att fixa tillbaka en del bilder...
Sen blir det maskerad. Det kommer säkert bilder, så då får ni se vad vi alla va! ;)

Släkten kom också idag, så nu ska jag spara ALLA pengarna jag fick. Jävligt nice.

Chris Brown.
 

fredag. 4/4 - Bio ikväll

Ja, så det blir bio ikväll. Hade typ världens problem, pappa kom aldrig hem med bilen och mamma skulle ta den andra bilen, och jag var inte speciellt sugen på att ta buss. Jag vet, man har blivit riktigt bekväm med att man alltid ska ha bil nuförtiden. Men sen kom mamma och frågade när jag behövde den och då sa jag att bion var vid halv 10. Hon skrattar och säger att dom kommer hem vid 8, så det var egentligen inget problem här. haha
Ska sen ner på ica och köpa lite godis (helt otroligt, de har nytt och fräsht godis på ica nu) och självklart en ostkrokspåse (har varit så sugen efter ostkrokar sen i lördags). Så det blir en promenad (!!) ner till ica. Väntar bara på ett samtal från Fanny. Blir verkligen en myskväll ikväll. Först en film här hemma och sen drar vi på bio och ser en till. Nice.

fredag. 4/4 - c'mon and let it shine!

Världen bästa vårväder!! Sol, värme och allt. Snart kan man ju faktiskt gå i leggings, en tunika och ballerina skor!
Men idag hade jag, V, L och C födelsedags/avskedsfika. Vanessa ska ju till Sundsvall i 7 veckor. Kommer inte träffa henne på ett långt tag nu..... Men hon kommer väl hem på helgerna någon gång. Får hoppas man kan träffa henne då!
Kanske drar på bio med F ikväll, hoppas hon har ett biokort bara.
Annars händer det väl inte så mycket idag. Kanske måste baka bullar. Men jag får se om jag inte gör det imorrn ist. Då blir det vaniljbullar. Det är typ det bästa.

tisdag. 1/4 - april, april

Jaa, nu är det april, börjar närma sig sommaren nu alltså. 1 April - jag har iaf lyckats med att inte gå på nåt april skämt .. än...  Man kanske borde skämta med någon innan man själv blir utsatt.

Jaa, Men eftersom bloggen har varit nere så har jag inte kunnat berätta om hur roligt jag hade det i lördags! 
Fick ju Adam Tenstas autograf och en kram, så jag är ganska cool!
Förfest med Vanessa, Linda och Camilla och sen Umeå Open - inte helt fel!
Mycket snack och drickande och ätande av ostkrokar! 

Jag har också fått reda på att jag ligger mer på gränsen till ett  MVG i kalligrafi. Coolt.
Men jag kanske måste göra om någon uppgift, men det är ju värt det för ett MVG!!
Men sen har jag panik för att jag har jävligt många uppgifter jag måste hinna med under bara den här veckan. VIlket suger -----!
Jag har en svenska inlämning, AoS prov, årsredovisningen ska in, en film ska göras (som inte hinner redigeras heller), näthandel (göra färdigt en hemsida) .... liite panik.
och jag har träning tisdag- och onsdagkväll och sen match på torsdag. Hur ska man hinna med allt?